Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az élet őszinte köntösben

Dobo Agi - IgazAnya

Dobo Agi - IgazAnya

SZEX SZÜLŐKÉNT II. – A java csak most jön :)

2014. október 30. - doboagi

Nehéz úgy belekezdeni ebbe a bejegyzésbe, hogy ne teregessem ki teljesen a magánéletemet, de mégis őszintén átadhassam Nektek az általam tapasztaltakat a témában…

Miután előzőleg felvilágosítottam a gyanútlan, szexet kedvelő, babavárásra készülő párokat, mi is várhat rájuk, ezek után inkább megnyugtatni szeretnék sokakat.

A tézis, amit ezúton állítok, hogy a szex, a terhesség (és apás szülés) után is lehet ugyanolyan jó, sőt, akár jobb is, mint előtte. Amihez mindössze két emberre van szükség, és némi vállalkozó szellemre, nem pedig a fáradtság, a megváltozott családon belüli helyzet, vagy az ominózus “fejfájás” mögé bújni. :)Én hiszem, hogy eves közben jön meg az étvágy, és hogy őszinte legyek, a kapcsolatomban, ha nem is mindig én voltam a kezdeményező fél, 5 együtt töltött év után 1 kezem is elég ahhoz, hogy megszámoljam hányszor voltam elutasító. Nem gondolom, hogy ez erény, vagy ezért lesz valakinek a társa hűséges, de azért nyilván úgy érzem, ez egy pozitív jel egy hosszabb kapcsolatban, ami arra mutat, hogy azért a sok fontos alappillér mellett a kémia is tartósan működik, ami lássuk be, elhanyagolhatatlan fontossággal bír.

Van néhány félelmünk, ami az első gyermek születése előtt foglalkoztat minket, bizonytalan, leendő szülőket, nyíltan mégsem nagyon beszélünk róla. Ezek ahogyan tapasztaltam legalább annyira foglalkoztatják a  leendő Apukákat, mint Anyukákat:

  1. Nem marad idő, energia, kedv az együttlétekhez.

Tény, hogy kevesebb lesz mindből, mint korábban, de nem fogy el teljesen. Az első pár hét fejetlensége után, a káosz körülöttünk rendszerré válik, és ha lecsillapodtak a dolgok, felül kell kerekednünk az akadályainkon, és időt szakítani EGYMÁSRA is.

  1. Természetes, hüvelyi úton történő szülés után kevésbé lesz élvezetes a szex
  2. Apás szülést követően nem tud a férfi ugyanúgy nézni a nőre, mint előtte.

Ezeket számtalan oldalról tudnám cáfolni, csupán a saját, valamint a környezetem példáin keresztül. Néhányat említenék.

Több olyan barátnőm és ismerősöm is van,

-        aki a szülés előtt nem élt át hüvelyi orgazmust, a szülés után viszont rendszeresen részése lett

-       aki úgy írta le a szülés utáni első együttléteket, mint életük első együttlétét… már ami az izomzatuk feszességét, és az ehhez szorosan kapcsolható érzéseket illeti

-        aki olyan intenzitású orgazmust vált képessé átélni, amilyenre korábban nem volt képes

-        aki a várandósság előtti minden gátlásától megszabadult, és teljesen új éléményt jelent neki azóta a szex

…és ez csak néhány megnyugtató példa az aggodalmaskodóknak… :)

Apukák és Apajelöltek! EGY DOLGOT tanuljatok meg! Ha ANYA BOLDOG, MINDENKI (az egész Család) BOLDOG ! :) És ez nagy igazság. Mindent átfogó, így a szexuális életre is kiterjedő…

 

Nyilván különbőzőek vagyunk mindannyian, más-más igényekkel, libidóval, szexuális szokásokkal. Nincsen “normális” vagy “elvárható” mennyiség, de még a minőség is mindannyiunknak mast jelent a szexben. Valószínűleg a legtöbb tartós kapcsolatban vannak hullámvölgyek, jobb és rosszabb időszakok, ez alól a nemi élet sem kivétel. És ez a bejegyzés nem is a kámaszutrát heti szinten végiggyakorló csodapároknak szólt, hanem azoknak, akiket ezek a kérdések, kétségek jelenleg érintenek, vagy a közeljövőben fognak.

Lehet nem volt a bejegyzés szaftos, izgató, és néhányan egészen másra, esetleg többre számítottak, bízom benne, hogy akikhez KELL, azokhoz eljut az üzenet.

No_hear_see_speak.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://doboagi.blog.hu/api/trackback/id/tr836849653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

#karika 2014.11.30. 19:48:02

Aki érti, az érti.
süti beállítások módosítása